24 d’abril de 2015

Comença el 3r trimestre!!

Hem  començat el 3r i últim trimestre del curs amb moltes activitats.
El dia 14 d'abril vam anar al teatre Joventut de la nostra ciutat a veure una obra de teatre per a nens que tractava l'educació mediambiental i l'amistat. Després vam para al Parc dels Ocellets a esmorzar i jugar una estona.
Hem engegat L'apadrinamet lector,  on els nens i nenes de 5è "apadrinen" un nen o nena de P-5  per acompanyar-lo en la lectura. És una activitat molt motivadora per a tots.També vam fer els 5 minuts de silenci per la mort d'un professor de secundària de Barcelona. Cal felicitar  els alumnes pel respecte i el silenci mantinguts.


I dijous, un dels dies més esperats per tothom. Després de realitzar diverses activitats,  vam fer els treballs sobre L'any internacional de la llum, i el dia de Sant Jordi sabríem els guanyadors dels  Jocs Florals. Com sempre nervis, il·lusions. Felicitats als guanyadors.
També volem felicitat al grup de 5è que va guanyar en el concurs de la Biblioteca de la Florida amb un conte col·lectiu i a diversos alumnes del centre que també han guanyat en un concurs convocat per L'esplai La Florida. Enhorabona a tots els guanyadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada